MAgyar NORvég KApcsolatok

Önkormányzati kapacitás-építés norvég-magyar együttműködéssel

Életen Át Tartó Tanulás (7-es munkacsomag)

Infokommunikációs képzés Pápán


 

2016. január 21-én szervezte meg Pápán a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért településvezetőknek szóló tanulási klubját az infokommunikációs eszközök használatáról.

Az országban összesen 7 helyszínen, 20 órás testreszabott településvezetői tanulóklub keretében szervezte a rendezvényt a SZETT a település önkormányzatának vagy polgármesteri hivatalának 1-1 vezetője számára, melynek keretében a résztvevőknek a település érdekében mozgósítható idegen nyelvi és infokommunikációs ismereteit bővítjük (település bemutatása IKT eszközök használatával, külföldiek számára is angol nyelven), valamint a felnőttek tanulásáról, hazai és nemzetközi jó gyakorlatokról kapnak a résztvevők helyben jól hasznosítható ismereteket.

Ezúttal a Facebook és a Prezi eszközeivel ismerkedhettek meg közelebbről a résztvevők:  Acél Péter Külsővat polgármestere, Mészáros Géza Mihályháza polgármestere, Varga Jenő Nemesszalók polgármestere, Vörös Tibor Ugod polgármestere, Pajak Károly Nyárád polgármestere, Völfinger Béla Pápateszér polgármestere.

A TÖOSZ kommunikációs szakértője, Kolin Péter vezette a foglalkozást, és mintként a TÖOSZ-ról készült Prezit is bemutatta.

További képek

Önkormányzati adatbázis »

Az összes települési önkormányzat adatai egy helyen.

TEREMFOGLALÁS: ITT »

Önkormányzati Információs és Koordinációs Központ

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím: 
Név: 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

MANORKA projekt:
MAgyar - NORvég KApcsolatok

„Önkormányzati kapacitásépítés norvég-magyar együttműködéssel” projekt
HU11-0005-HU11-PP1-2013

Projektgazda:
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK
ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE
1071 Budapest, Damjanich u. 44.
1386 Budapest 62. Pf. 908
T: 1-321-24-96, 1-327-24-97
E-mail: toosz@toosz.hu
Honlap: www.toosz.hu